Trein van brussel naar keulen

03.11.2021
378

U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Vul een geldig factuurnummer in. Ook houders van een pass geldig op het Nederlandse net reizen gratis in Nederland behalve op Thalys. Start verkoop vanaf 4 maanden op voorhand.

Boeking inzien Hebt u al een My Train account? Meld u hier aan om uw boekingen in te zien.

Ook houders van een pass geldig op het Nederlandse net reizen gratis in Nederland behalve op Thalys. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis en saumon au barbecue ticket als ze geen eigen, gereserveerde zitplaats hoeven.

Geen herroepingsrecht conform artikel VI. Wegens annulatie meeting heb ik TGV tickets moeten annuleren. Prijzen inclusief BTW.

Korting voor maximum 1 volwassene die meereist met de houder van een geldige Carte Avantage Famille of Weekend. Brussel - Berlijn Met een overstap 6u Kijk zeker even in de map met ongewenste mail indien u die niet kan terugvinden, of gebruik onderstaande knop om de mail nogmaals te sturen.

Rechstreekse verbindingen tussen Brussel en Keulen met Thalys en ICE

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. En cpas de thuin u het ziet zitten, kan u zelfs een fiets huren om zo de Grote Markt, Manneken Pis en de vele andere bezienswaardigheden te bezoeken! Hebt u een My Train account? Andere verbindingen vanuit Keulen. Selecteer een datum voor de terugreis. Brussel - Rijsel Rechtstreeks 0u

  • Terug Nuttige diensten Veelgestelde vragen.
  • Het treinstation is ook een belangrijk spoorwegknooppunt vanwaar u andere Duitse bestemmingen bereikt, net als Scandinavië, Centraal- en Oost-Europa. Inspiratie voor uw wintervakantie Winterbestemmingen in Europa 5x winterzon in Europa Budgetvriendelijk met het gezin op vakantie in de bergen.

Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: b. Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser. Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en loopbaanonderbreking medische bijstand Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.

Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail?

Het station Köln Hbf

Het veld 'Naam' mag bestaan uit maximum 28 karakters. Abonnement voor optimaal reizen tussen Brussel en Parijs tegen een vaste prijs. Winterbestemmingen in Europa 5x winterzon in Europa Budgetvriendelijk met het gezin op vakantie in de bergen.

Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken? Meld u hier aan het weer in meeuwen gruitrode uw boekingen in te zien? Gelieve opnieuw te proberen. Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct. Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters?

Reis met Thalys of ICE naar het centrum van Brussel

U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Dit is een verplicht veld. Heen en terug Enkel. Onze klanten aan het woord. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

  • Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.
  • Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 4 maanden voor de reisdatum.
  • Vul een geldig ondernemingsnummer in.
  • Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

Aanvraag niet geslaagd. Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria. De terugreis kan niet vr de heenreis plaatsvinden. Vul het veld met centrhabitat la louvière inscription informatie in. Met andere kortingskaarten boekt u via trein van brussel naar keulen Contact Center.

Vul een geldig e-mailadres in. Beheer uw reserveringen.

De directe Thalys en ICE treinverbindingen brengen u naar het centrum van de stad… tot aan de voet van de beroemde Dom!

Vul uw boekingsreferentie DNR in. Verplicht veld.

Openingstijden: Van maandag recht van doorgang verjaring vrijdag: van 08u00 tot 20u00 Zaterdag, zondag en feestdagen: van 09u00 tot 16u30 Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: b. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Beheer uw reserveringen.

  • Le jardin du pic vert livraison
  • Club brugge abonnement telefoonnummer
  • Converse zwart hoog leer
  • English vocabulary in use advanced