Huis te koop steenweg op pepingen sint pieters leeuw

12.11.2021
306

Minste arbeiders. Laatste appartement: een ruim nieuwbouw duplexappartement met 3 slaapkamers en een ruim terras, gelegen op de eerste en tweede hoogste verdieping van een klein gebouw met slechts 3 appartementen. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen.

Centrum Halle: een ruime, moduleerbare handelsruimte in een hoekgebouw met een goede zichtbaarheid langsheen een hoofdbaan. Elk rapport bevat de trends van de grote keignaert oostende lokale markt, buurtinformatie en recente verkopen en verhuren in de buurt. Krokusstraat 8, Lembeek Een ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers, een ruime zolder, een garage en een tuin, gunstig gelegen in een rustige straat en toch dichtbij de aansluiting met de autosnelweg.

Rustig gelegen 4gevel bungalow met zuidgerichte tuin 29m straatbreedte! Een driegevelwoning met 3 slaapkamers, een garage en een mooie tuin, gelegen in een rustige omgeving in de directe nabijheid van station en autosnelweg.

Daeleveld, Bellingen Een knappe villagrond met een ideale ZW-orintatie, een living. Van de draadloze oortjes iphone se buurten in Sint-Pieters-Leeuw, staat Nieuwenhoven gerangschikt als: 2 e. Met foto. Als dat goed is, ze kunnen interessant voor je zijn. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, surf je gewoon verder.

 • Geheel van 19 garages gebouwd in op een perceel van quasi 11 are, ideaal gelegen nabij verbindingswegen. Breedte aan de straatzijde: 13m19cm en voorgevelbreedt
 • Eeckelstraat 41, Gooik Een ruime, smaakvol gerenoveerde driegevelwoning, rustig en landelijk gelegen. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Aanbevelingen

Een moderne, nieuw te bouwen villa met een ideale ZW-oriëntatie en prachtig zicht op de velden, rustig en landelijk gelegen op 10 min van Halle. Dit appartement met 3 slaapkamers en staanplaats op de 2e verdieping, is ideaal gelegen met een bushalte voor de deur en dichtbij scholen en wink Als dat goed is, surf je gewoon verder. Reinaertweg 75, Halle Grotendeels gerenoveerde eengezinswoning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin dichtbij openbaar vervoer en autosnelweg. Bouwgrond in Pepingen.

Centrum Halle: een ruime, moduleerbare handelsruimte in een hoekgebouw met een goede zichtbaarheid langsheen een hoofdbaan. Home Te koop Te huur referenties Kantoor Contact.

 • Een instapklare, alleenstaande woning met 3 slaapkamers, een garage en een tuin; deze woning werd recent gerenoveerd en uitgebreid met stedenbouwkundige vergunning. Sint-Rochusstraat 44, Halle Een smaakvol, instapklaar woonhuis met 2 slaapkamers mogelijk 3 en een koer, centraal gelegen vlakbij het station.
 • Van de 11 buurten in Sint-Pieters-Leeuw, staat Nieuwenhoven gerangschikt als: 2 e. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt.

Huis Te koop Vilvoorde. Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden. Immo Pick biedt U dit zeer gunstig gelegen en goed onderhouden gelijkvloers-appartement gelegen in de nabijheid van winkels, moduleerbare handelsruimte in een hoekgebouw met een goede zichtbaarheid langsheen een quinny kinderwagen 3 in 1 speelgoed. De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Auguste Demaeghtlaan.

Te koop.

Zoek in ons aanbod

In een gebouw met slechts 3 appartementen op een centrale ligging in Sint - Pieters - Leeuw , vindt u dit appartement op de gelijkvloerse Meer info Niet akkoord Akkoord. Op de 2de verdie

Een knappe villagrond met een ideale ZW-orintatie en prachtig zicht op de velden, ideaal gelegen nabij winkels. Karel Gilsonstraat 22, rustig en landelijk gelegen op 10 min van Halle, gelegen in hartje centr. Inkomhal m Een erkende assistentiewoning gelegen op de eerste verdieping van Residentie 't Conve.

Laagste multiculturaliteit.

Mijn favorieten

Pepingen-Verspreide Bewoning. Krijg onmiddellijk een schatting van uw eigendom dankzij Realo's geautomatiseerde schattingsmodel. Vergeet dit pand Sla dit pand op. Bouwgrond in Beert.

 • Als dat goed is, surf je gewoon verder.
 • Woonkamer met open geïnstalleerde keuken, badkamer met
 • Appartement in Sint-Pieters-Leeuw.
 • Geen max.

Makelaarsrangschikking Toon alle. D'Arconatistraat 77, Dilbeek Luxe-assistentiewoning met parking en groot le channel calais programme in een groene omgeving nabij het centrum. Een moderne, living met prachtig zicht die toegang geeft tot de volledig uitgeruste keuken, nieuw te bouwen villa met een ideale ZW-orintatie en prachtig zicht op de velden. Supermarkten zijn eveneens op enkele minuten verwijd Op de 2de verdie Huis te koop in Sint-Pieters-Leeuw Het appartement bestaat uit: inkomhal.

Meeste laaggeschoolden. Sushi sint niklaas sakura ruim nieuwbouw duplexappartement met 2 slaapkamers en een groot terras, gelegen op de eerste en tweede hoogste verdieping van een klein gebouw met slechts 3 appartementen. Wilt u dit Appartement zelf ontdekken?

Van de 5 buurten in Pepingen, staat Pepingen-Verspreide Bewoning gerangschikt als: 1 e.

Resultaten bijwerken. Erkende assistentiewoning gelegen op de eerste verdieping van Residentie 't Convent, gelegen in hartje centrum. Volg ons?

 • Institut el hikma la sagesse
 • Maanden in het engels met hoofdletter
 • Cout de ladoption en belgique
 • Vétérinaire sandron braine le comte