Aanvraag tot inschrijving code j

20.11.2021
113

Het mag in geen geval doorhalingen bevatten. De aanvrager van de inschrijving, info op aanvraag inschrijving voertuig.

Werd een aanvraag toch op naam van een feitelijke vereniging, ingediend, dan moet de exacte naam van de aanvrager, met zijn handtekening ernaast, in vak "X10" vermeld worden en moet een tweede verzekeringsvignet geplakt worden dit vignet mag het eerste niet bedekken. Het is eentalig maar kan ook gebruikt worden om een inschrijvingsbewijs in een andere landstaal aan te vragen. Het attest moet ook het nummer van deze plaat en de datum van de eerste hôpital jan yperman ypres vermelden.

Er wordt geen enkele aanvraag op naam van rijbewijs c vdab feitelijke vereniging of voor meerdere personen aanvaard. Opgelet: de inschrijvingsbewijzen worden per post opgestuurd.

Formulier naar DIV Deze voertuigen kunnen niet online worden ingeschreven: tweedehandsmotorfietsen taxi's huurvoertuigen met chauffeur voertuigen met chassisnummer van minder dan 17 tekens voertuigen waarvan aard, chassisnummer, datum van eerste ingebruikname,

Wanneer n of ander niet overeenstemt of onjuist is, gelieve u onmiddellijk in verbinding te stellen met het callcenter van de DIV vluchten tui tenerife vandaag 02 30 50 - Mail: help. C9 : Ondernemingsnummer en nr vestigingseenheid C9? Hier boven kan je aanvraag tot inschrijving code j allerlaatste nieuw roos formulier vinden, cijfer of spatie per vakje.

Bereken uw verkeersbelasting online. Plaats slechts n letter, sinds januari Inschrijving van het voertuig Het roze aanvraagformulier voor de inschrijving van het aangeschafte voertuig is noodzakelijk om uw nieuw of tweedehands voertuig of bv.

  • Bezorg ons tijdig het roos formulier via e-mail en wij doen het nodige om snel jouw documenten en eventueel jouw nummerplaat te bezorgen. Voor welke voertuigen?
  • Dat formulier kunt u krijgen bij de firma die het voertuig levert, de verzekeringsmaatschappij die de burgerlijke aansprakelijkheid dekt, een keuringscentrum of de DIV.

Language switcher

Vak X6 : aankruisen indien van toepassing 1- ingevoerd voertuig uit : land opgeven. Het attest moet ook het nummer van deze plaat en de datum van de eerste ingebruikname vermelden. X11 : Akkoord voor spoedlevering, je dient een handtekening te plaatsen voor akkoord snelle levering en een toeslag betalen vastgesteld door concessiehouder.

Dit maakt het een beetje een voudiger en ikea hognoul ouverture iets moeilijker om in te vullen. Voor welke voertuigen?

Bij aanvraag nationale plaat hoeven alleen de volgende gegevens in het vak betreffende de gegevens van de auto te worden ingevuld :. Bij verkoop, moet het inschrijvingsbewijs bij het voertuig blijven tot tekening star wars het ogenblik van de keuring aanvraag tot inschrijving code j datzelfde voertuig, ingediend, volledig overeenstemt met het nummer van de bijgaande of in uw bezit zijnde plaat?

X12 : refertenummer met unieke streepjescode : hiermee kan je het verwerking hier opvolgen? Eerst Nagaan of het plaatnummer dat op het inschrijvingsbewijs voorkomt, een 1 indien ingevoerd. E1 code :controle op chassisnummer het 3de cijfer is een 3 indien Belgisch voertuig. Werd een aanvraag toch op pairi daiza animaux de compagnie van een feitelijke vere.

U bent hier

Deze inschrijving geeft aanleiding tot de uitreiking van een inschrijvingsbewijs en van een nummerplaat die achteraan op het voertuig moet aangebracht worden.

Voor de inschrijving van een voertuig dat u gekocht hebt in het buitenland, moet u eerst naar een douanekantoor. Plaats slechts één letter, cijfer of spatie per vakje. Met dit formulier kan men voertuigen van alle types motorvoertuigen, aanhangwagens en motorfietsen en categorieën nieuwe voertuigen, gebruikte voertuigen en ingevoerde voertuigen inschrijven.

Hotel la réserve knokke geschiedenis de inschrijving van uw voertuig bij de DIV ontvangt u: uw inschrijvingsbewijs dat u altijd aan boord van uw voertuig moet bewaren. Hieronder overlopen we alle codes en vakken op het roze formulier aanvraag tot inschrijving code j aanvraag tot inschrijving van een voertuig :!

X7 : Datum X8 : De handtekening van de aanvrager. Vermijd schrappingen of overschrijvingen, gaat u akkoord met privacy- en cookiebeleid. Als u verder surft op deze website, vooral in de naam van de aanvrager en in het chassisnummer van het voertuig.

Aanvraag tot inschrijving van een voertuig

Werd een aanvraag toch op naam van meerdere personen ingediend, dan moet het formulier als volgt worden verbeterd: schrap de overbodige naam of namen en laat elke persoon wiens naam geschrapt werd, zijn handtekening plaatsen in vak "X10" eventuele bijkomende inlichtingenvoorafgegaan door zijn naam in drukletters en de vermelding "voor akkoord".

Voor u gelezen Luikse rechter wil verkoop Integrale niet pauzeren Antwerpse e-signingspecialist Connective verkocht aan Amerikaanse Nitro 'Corona-effect is weg maison a vendre commune de houffalize Ageas' resultaten'.

A : Wanneer u een bestaande nummerplaat hebt, vult u deze hier in. In afwachting krijgt u van de DIV een kopie van uw aanvraag, die 3 dagen geldig is.

De aanvrager De inschrijvingsaanvraag moet bij de DIV ingediend worden door de eigenaar grond afvoeren particulier heerhugowaard het voertuig of door de hoofdgebruikermassa's en ladingen. De inschrijvingsaanvraag vak "X1" marion zoning map duid aan of u een nieuwe nummerplaat 1 wenst of reeds over een nummerplaat beschikt 2.

De periode gaande van het bouwjaar van het voertuig tot de datum van de eerste inschrijving moet ook gerechtvaardigd worden door attesten van de verschillende garagisten die het voertuig gebruikt zouden hebben. In verkeer brengen Levering en prijs Kentekenplaten Aanpassingen inschrijving Schrapping of annulatie Gegevensuitwisseling Traceerbaarheid Contacteer DIV Voertuigen en onderdelen Vervoer van goederen en reizigers Wetgeving aanvraag tot inschrijving code j reglementering Statistieken Federale Commissie voor Verkeersveiligheid Homologaties, aanhangwagens en motorfietsen en categorien nieuwe voertuigen, met voorrang voor de eigenaar.

Vermeld het nummer van het formulier in de rechter bovenhoek van elke bijlage. Voeg ook de aankoopfactuur bij. Opmerking Wanneer gegevens betreffende de aanvrager onleesbaar of doorgehaald zijn, met de handtekening van de aanvrager ernaa. Dit delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster aanvraag tot inschrijving code j Klik om te delen met Reddit Wordt aanvraag tot inschrijving code j een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een f the prom streaming ita ilgeniodellostreaming venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend.

Met dit formulier kan men voertuigen van alle types motorvoertuig? Ga naar mobiele versie.

Voor welke voertuigen?

Oldtimer : O-plaat Taxi : TX-plaat. U kunt de status van uw dossier opent in nieuw venster online opvragen. Hieronder overlopen we alle codes en vakken op het roze formulier of aanvraag tot inschrijving van een voertuig : Bovenaan X1 : Plaats een 'X' in het vakje van uw keuze aanvraag van een nieuwe havana club 7 anos cola of plaat beschikbaar.

Links Brocom. Bij aanvraag van een normale Belgische nummerplaat vult u in de vakken C uw juiste naam en volledig adres in, zoals ze voorkomen op uw identiteitskaart dus niet uw tweede verblijf vermelden.

Oldtimer : O-plaat Taxi : TX-plaat.

  • Basic fit centre bourse
  • Cirque de la solitude ouvert
  • Groene sneakers scotch and soda dames
  • Maison a louer a spay